top of page
Mic on Stage

Framträdanden

Välkomna till en oförglömlig upplevelse på Pre-Event Festivalens Scen Program, där en brokig samling av fantastiska artister kommer att få er att skratta, nynna med och bli berörda. Här är en försmak av de artister som kommer att lysa upp scenen:

Datum: 6 Januari 
Plats: Annexet 
Tid: 18.00 - 21.00

amina-kopi.JPG

Amina Vent

artist

Amina Vent, en engagerad konstnär som inte bara är en passionerad sångerska och kompositör utan också en framstående animatör och projektionskartläggare. Amina är dedikerad till att tillföra en "touch" av magi och skapa en  förtrollande upplevelse för alla.

Ahmed Berhan

Komiker/Konferencier

Ahmed Berhan är en ståuppkomiker, programledare och skådespelare med imponerande framträdanden i radio och TV, inklusive "Kontoret," "Bert," och "IFS – invandrare för svenskar." Han har även haft huvudroller i filmer som "Hjärtat" och "8 kvadrat," och briljerat på stand-up-scenen i Comedy Central och Raw Comedy Club.

Ahmed_Berhan_2014.jpg
-9019684156758034447.jpg

Nebil Idris

Komiker

Nebil Idris, en ung och hyllad komiker, kallas för en av landets roligaste ståuppkomiker. Han turnerar flitigt genom olika städer, sprider glädje och skratt bland publik runtom i landet.

David gómez Johanson

artist

David Gomez är en ung rappare med ett stort hjärta. Han strävar efter att sprida medvetenhet och frid i varje individ genom sina låttexter och musikaliska budskap, speciellt bland ungdomar. 

-9071531093066559929.jpg
3863668782849333784.jpg

Flakrim Fejzullahu

Komiker

Flakrims unika stil bjuder på något helt nytt och oväntat. Hans förmåga att humoristiskt bemöta svåra ämnen har fått publik i hela landet att skratta åt vardagliga, personliga och oväntade sidor av livet. Med sin iakttagelseförmåga har Flakrim etablerat sig som en komiker du inte vill missa. Han har även medverkat i SVT-programmet IFS och har över 70 000 följare på TikTok.

IDA 

artist

IDA är en ung och full av talang. Hennes sångröst fångar känslor och hennes musik berör. Med en unik och gripande framtoning tar hon publiken på en resa genom sina melodier.

IDA.PNG
IMG-20231228-WA0001.jpg

DeDido

artist

DeDido, även känd som Dido Kakooza, är en 18-årig musiker som sprudlar av talang. Han debuterade med EP:n "Afro & Heartbeat" och följde upp med singeln "Säg till Dom", som blivit hans mest framstående låt.

bottom of page